Categorii
Haine pentru animale Haine pentru căţei Îmbrăcăminte pentru câini Parada modei Vestimentație pentru animale de companie

PARADA MODEI

Colecţia -EUROANIMODE®-2011 prezentată de Dl. Blacky

Aceste produse au reprezentat colecţia -Euroanimode ® – la prezentarea de modă 2011

Costumaş de vânătoare ROBIN HOOD cod-0.0.5.7.

Costumaş de vânătoare ROBIN HOOD
Costum de vânătoare cu pălăriuţă cu pană şi buzunare ,

Costumaş CHRISTMAS cod-0.0.8.6.

Costumaş CHRISTMAS
Este un costum special creeat pentru sărbătorile de iarnă.

Hăinuţa cu glugă PEPE cod-0.0.2.9.

Hăinuţa cu glugă PEPE
Este o haină călduroasă, cu glugă, căptuşită cu polar şi vatelină stratificată şi decorată cu blăniţă artificială.

Hăinuţa cu glugă ARGO cod-0.0.2.1.

Hăinuţa cu glugă ARGO
Este o haină pentru anotimpul rece, cu glugă, căptuşită cu vatelină stratificată şi dublură, decorată cu blăniţă artificială.

Hăinuţa BOGART cod-0.2.1.1.

Hăinuţa BOGART
Este o hăinuţă fină, creeată pentru anotimpul rece. Este confecţionată din crep satin siliconat, este matlasată, are dublură din vatelină stratificată şi este căptuşită cu polar (un material fin, călduros, moale). Este paspoalată, are un papionaş şi un inel pentru adresier.

Compleu PALOMA cod-0.3.0.6.

Compleu  PALOMA
Este format dintr-o vestă matlasată, căptuşită cu vatelină şi dublură din polar. Şepcuţa este confecţionată din material impermeabil şi are cozoroc, pentru a proteja ochii.

Hăinuţa cu glugă RIKY cod-0.0.2.7.

Hăinuţa cu glugă RIKY
Este o haină cu glugă, căptuşită şi cu dublură din vatelină stratificată.

Hăinuţa cu glugă HOBBY cod-0.0.2.8.

Hăinuţa cu glugă HOBBY
Este o haină cu glugă, căptuşită, creeată pentru anotimpul rece.

Hăinuţa SANTA cod-0.2.1.0.

Hăinuţa  SANTA
Este special creeată pentru sărbătorile de iarnă

Hăinuţa WINNY cod-0.1.9.2.

Hăinuţa  WINNY
Este confecţionată dintr-un material impermeabil , este matlasată , căptuşită cu vatelină stratificată şi polar . Are un guler larg şi un buzunar pentru jucării , biscuiţi , osuţe .

Hăinuţa CEZAR cod-0.2.0.2.

Hăinuţa  CEZAR
Este o hăinuţă confecţionată dintr-un material impermeabil , este matlastă şi este căptuşită cu vatelină stratificată şi polar . Are aplicat un inel pentru adresier .

Pelerină MIMI cod-0.0.0.4.

Pelerină  MIMI
Este o pelerină confecţionată dintr-un material impermeabil , teflonat , reflectorizant . Este căptuşită cu polar . Asigură confort termic .

Pelerină AZOREL cod-0.0.0.5.

Pelerină  AZOREL
Este confecţionată dintr-un material special , cauciucat , este căptuşită cu polar , este paspoalată . Este recomandată pentru cei care fac excursii , drumeţii .

Hăinuţa GAME cod-0.0.2.5.

Hăinuţa  GAME
Este confecţionată din materiale cu imprimeuri vesele , viu colorate . Este căptuşită cu vatelină stratificată şi are dublură dintr-un material fin , lucios .

Hăinuţa JOY cod-0.2.0.3.

Hăinuţa  JOY
Este o hăinuţă elegantă , confecţionată dintr-un material special , imitaţie de piele . Este căptuşită cu vatelină stratificată şi polar . Gulerul şi buzunarul sunt paspoalate cu blaniţă artficială . Este o hăinuţă care dă o notă de distincţie şi eleganţă .

Hainuţa BLACKY cod-0.0.1.8.

Hainuţa   BLACKY
Este o hăinuţă elegantă confecţionată din catifea , paspoalată cu blăniţă artificială , căptuşită cu vatelină stratificată şi cu dublură dintr-un material fin , lucios . Gulerul are un croi bogat , are buzunare şi aplicaţii din blăniţă şi şnur filigranat .

Hăinuţa ARY cod-0.0.2.6.

Hăinuţa  ARY
Este o hăinuţă elegantă confecţionată din mozaitex cu , guler bogat , buzunare şi alte aplicaţii . Este căptuşită cu vatelină stratificată şi dublură din finet mercerizat .

Hăinuţa ROXY cod-0.0.2.2.

Hăinuţa   ROXY
Este confecţionată din stofă bucle , căptuşită cu vatelină stratificată şi dublură din polar . Are un guler bogat şi aplicaţii din şnur filigranat .

Hăinuţa KARA cod-0.0.2.3.

Hăinuţa  KARA
Hăinuţa KARA este o hăinuţă elegantă , confecţionată din catifea , este brodată manual cu fir lame iar gulerul este subliniat cu o danteluţă fină .

Hăinuţa BENJY cod-0.2.0.6.

Hăinuţa  BENJY
Este o hăinuţă confecţionată dintr-un material impermeabil , teflonat . Este căptuşită cu blăniţă artificială . Are un guler bogat , este paspaloată şi are diferite aplicaţii fantezi .

Vestuţa MANDY cod-0.0.1.2.

Vestuţa  MANDY
Este confecţionată din material impermeabil teflonat , este paspoalată cu blăniţă artificială , este ornată pe piept cu un papion decorat cu mărgele , precum şi alte aplicaţii . Este căptuşită cu vatelină stratificată şi dublură din polar .

Costumaş PENNY cod-0.0.8.3.

Costumaş  PENNY
Este un costumaş format din bluziţă şi fustiţă . Este confecţionat dintr-un material fin , subţire , este paspoalat , gulerul este scurt , cu întăritor şi are un cordon ornament .

Hăinuţa PEGGY cod-0.1.9.9.

Hăinuţa  PEGGY
Este confecţionată dintr-un material fin , lucios , este paspoalată , iar guleraşul şi buzunarul sunt ornate cu elastic dantelat .

Pelerina FIFI cod-0.0.0.2.

Pelerina  FIFI
Este confecţionată dintr-un material impermeabil , teflonat , în două culori , este paspoalată . Croiul este în aşa fel realizat încât să împiedice formarea condensului .

Hăinuţa FUNNY cod-0.2.0.4.

Hăinuţa  FUNNY
Este o hăinuţă de vară confecţionată din materiale subţiri , uşoare , vaporoase , în culori vesele , cu imprimeuri . La gât este ornată cu elastic dantelat şi este paspoalată .

Costumaş BOBY cod-0.0.8.1.

Costumaş  BOBY
Este confecţionat din materiale subţiri , dar rezistente (in , tercot , doc , velur , etc.) . Este ornat cu un buzunar aplicat cu batistuţă şi un cordon . Gulerul este scurt cu întăritor , se încheie pe piept cu un scai special , care nu agaţă blăniţa .

Hăinuţa LORD cod-0.1.9.5.

Hăinuţa  LORD
Este confecţionată dintr-o stofă fină , subţire , Personalitatea acestei hăinuţe este dată de aplicaţiile de pe spate , două panglici de culori diferite cusute numai pe o parte şi nasturii ornament .

Hăinuţa MIKY cod-0.2.0.0.

Hăinuţa  MIKY
Este o hăinuţă uşoară de vară , confecţionată din material semiimpermeabil . Este paspoalată , gulerul este larg , bogat .

Costumaş ANGEL şi şepcuţa NERO cod-0.0.8.4. şi cod-0.1.3.3.

Costumaş  ANGEL şi şepcuţa NERO
Este confecţionat dintr-un material fin , lucios , fustiţa este cu volănaşe şi are paspoal . Şepcuţa NERO este confecţionată dintr-un material impermeabil , teflonat . Împreună crează o notă de eleganţă şi distincţie .

Vestuţa DOLLY cu şepcuţa NERO cod-0.0.0.9. şi cod-0.1.3.3.

Vestuţa DOLLY cu şepcuţa NERO
Vestuţa DOLLY este confecţionată din diferite materiale subţiri (mătase , doc , stofă subţire ,velur , etc.) în culori şi combinaţi vii , vesele , este paspoalată . Se poate asorta foarte bine cu şepcuţa NERO cu cozoroc , care este confecţionată dintr-un material impermeabil , teflonat .

Costumaş popular ŢUPUR zona Oaş . cod-0.0.3.6.

Costumaş  popular ŢUPUR zona Oaş .
Costum popular zona OAŞ cu laibăr , colop şi traistă

Hăinuţa ARIS cod-0.1.9.6.

Hăinuţa  ARIS
Este confecţionată dintr-o stofă subţire . Pe spate are aplicate două bentiţe , iar pe pulpă are un pliu bogat .

COSTUM  BELLA cod-0.2.0.1.

Hăinuţa  BELLA
Este confecţionată dintr-o stofă subţire şi imită hăinuţele de epocă , datorită şnurului cu care se încheie pe spate . Gulerul este subliniat cu o danteluţă şi are nasturi ornamentali .

Hăinuţa HAPPY cod-0.1.9.0.

Hăinuţa  HAPPY
Este o hăinuţă elegantă . Este confecţionată dintr-o stofă subţire , croiul este ingenios , subliniat printr-o vipuşcă.

Costumaş DAISY cod-0.0.8.0.

Costumaş  DAISY
Este un costumaş elegant confecţionat dintr-un material fin şi este ornat cu dantelă cu fir lame , Are o tocă decorată cu mărgele .

Costumaş militar NATO. cod-0.0.5.5.

Costumaş militar NATO.
SĂ TRĂIŢI , DOM’ CĂPRAR ! LA RAPORT SOLDATUL BLACKYŞOR . Costum militar: cartuşieră , bonetă , arme şi buzunare .

Hăinuţa JESSY cod-0.1.8.9.

Hăinuţa  JESSY
Este o hăinuţă uşoară de vară , confecţionată dintr-un material fin , lucios . Este ornată cu nasturi şi o panglică ornament cusute pe spate .

Hăinuţa PITI cod-0.1.9.8.

Hăinuţa  PITI
Este confecţionată dintr-un material care imită pânza de sac şi are intarsii lucioase . Este paspoalată , se încheie pe piept şi spate cu un şnur împletit .

Hăinuţa PIKY cod-0.1.9.4.

Hăinuţa  PIKY
Este confecţionată din materiale subţiri , uşoare , în culori pastelate , cu imprimeuri . Are aplicat un buzunar cu o batistuţă fantezi . Pe mijlocul spatelui este cusută o bentiţă , care flutură în timpul mersului şi dă o notă boemă .

Hăinuţa LILY cod-0.1.9.7.

Hăinuţa  LILY
Este croită în aşa fel încât să dea impresia unui deuce-pieces . Este o hăinuţă veselă în două culori . Are aplicate : un cordon cu cataramă , buzunare şi bretele .

Pantalonaş DINO şi şepcuţa NERO cod-0.3.0.3. şi cod-0.1.3.3.

Pantalonaş DINO şi şepcuţa NERO
Este confecţionat din materiale subţiri (doc , in , velur , stofă subţire , etc.) este ornat cu buzunăraş cu batistuţă . Se asortează excelent cu şepcuţa NERO .

Hăinuţa GRIVEI cod-0.2.0.5.

Hăinuţa  GRIVEI
Este confecţionată dintr-un material impermeabil , teflonat şi este paspoalată . Se încheie pe piept şi spate cu un şnur împletit .

Hăinuţa LUCKY cod-0.1.8.8.

Hăinuţa  LUCKY
Este o hăinuţă uşoară de vară confecţionată dintr-un material fin , lucios . Este ornată pe spate cu un pliu mare de aceeaşi culoare cu gulerul , buzunarul şi cu nasturii ornament .

De admin

Societatea noastră s-a specializat în producţia de vestimentaţie şi accesorii pentru animale de companie , politica firmei fiind personalizarea celui mai bun prieten , care să participe alături de stăpânul său la viaţa socială . Ţinând cont de acest lucru am creat vestimentaţie şi accesorii pentru fiecare eveniment şi anotimp . Doctori veterinari , psihologi canini şi creatori de modă au studiat cu atenţie constituţia , comportamentul şi reacţiile animalelor , permiţându-ne astfel să creem modele care să protejeze dar , în acelaşi timp , să dea libertate de mişcare . La confecţionarea lor se folosesc materiale de calitate superioară (majoritatea import Italia) , designer-i experimentaţi creând o gamă largă de modele pentru producţia de serie , în pas cu tendinţele modei , dar şi produse unicat . Specialiştii noştri au studiat şi consultat reviste de specialitate , au fost la schimburi de experienţă , au vizionat expoziţii de vestimentaţie canină internă şi internaţională .

Toate produsele purtând marca "EUROANIMODE®" sunt în pas cu ultimele tendinţe ale modei , sunt confortabile , uşor de întreţinut , rezistente la apă şi intemperii (impermeabile-caucicate , teflonate) , oferă siguranţă şi căldură , nu se scămoşează , sunt mercerizate , căptuşite , neşifonabile , rezistente (simple , cu dublură , matlasate) , din blană artificială , tercot , etc . Deoarece se folosesc şi materiale ţesute din fire acrilice100% produsele noastre au o mai mare longevitate şi rezistenţă iar culorile rămân vii (nu se decolorează) . Materialele nu sunt impregnate cu substanţe toxice , alergice , otrăvitoare . Ambalarea se face în folie de polietilenă reciclabilă , transparentă , oferind vizibilitate , fiind uşor de expus şi manevrat , etichetate conform legii (denumire , model , mărime , descrierea modului de folosire - întreţinere , spălare , uscare , călcare , albire , stoarcere , depozitare) . Produsul , ambalajul şi etichetarea îndeplinesc condiţiile cerute de UE .

Articolele noastre sunt de calitate superioară şi datorită faptului că acordăm o atenţie deosebită noilor tehnologii de producţie . Aparatura de croi , cusut , surfilat , de aplicat paspoal , pasmanterie este de ultimă generaţie . Lansăm tot timpul proiecte inovative , care să ducă la realizarea de produse noi şi practice . Măiestria creatorilor este folosită la maximum pentru a putea veni în întâmpinarea pieţei pretenţioase , creând o gamă sortimentală cât mai bogată dar şi produse unicat . Produsele fabricate sub marca "EUROANIMODE®" sunt cea mai completă gamă de vestimentaţie şi accesorii pentru animale de companie , fiind create pentru fiecare anotimp şi eveniment şi fiind în aşa fel realizate încât clientul nostru să aibă libertate de mişcare , să fie pus în valoare , să aibă confort , bunăstare , bucurie , frumuseţe , să fie uşor de aranjat şi întreţinut .

Firma noastră , care produce vestimentaţie şi accesorii pentru animale , are şi o reţea proprie de distribuţie care acoperă aproape în întregime teritoriul ţării şi facem export . Pentru acest lucru am definitivat controlul de calitate şi am făcut preţuri accesibile . Garantăm seriozitatea şi competenţa echipei cu care lucrăm . Personalul este format din tineri creativi , iubitori de animale . O parte din profit o donăm unei aociaţii de protecţie a animalelor fără stăpân . Pentru o primă impresie despre noi , vă recomandăm să citiţi prestigioasa revistă de afaceri " Biz " nr.152 din 3-7 dec. 2007 , care promovează numai firme serioase şi care publică un articol despre firma noastră .

Producem peste 200 de modele de hăinuţe de primăvară , vară , toamnă , iarnă , de gală , hăinuţe de joacă şi zburdat , accesorii , produse de lux , produse pachet (care conţin toate cele necesare unei mărimi şi rase în funcţie de anotimp şi eveniment) , produse unicat , - toate mărimile (25 – 80) şi culorile . În afară de hăinuţele clasice , producem canindelon , pelerine de ploaie , de zăpadă - simple sau cu dublură , fâşuri cu glugă , hăinuţe de camuflaj , vestuţe simple , de şmecher , de rocker , de iubăreţ , de produs senzaţii tari , extra long vehicle- pentru teckel , vestuţă inscripţionată “sunt extraordinar de rău” , vestuţă reflectorizantă ”poliţia canină” , pantalonaşi şi fustiţe , costume populare pentru băieţei şi fetiţe , costume de epocă , costume de carnaval , costum tirolez , costum de sport , costum de schi , costum de şmecheraş , costum de ţigancă şi ţigan , costum de crăciuniţă şi de moş crăciun , costum militar pentru trupele N.A.T.O. , costum indian , costum de cazac , de turc , costum de prinţesă şi prinţ imperial cu diademă , costum prinţesa războinică , costum Robin-Hood , costume orientale , costum de cow - boy , costum mexican , scoţian , de marinar , de cosar , de explorator , de cercetaş , de cosmonaut , de stewardesă , costum bărbătesc cu cravată , de damă deuce-piece , costum SCHUMACHER , MICHAEL JACKSON , CASSANOVA , şepcuţe de iarnă , de vânătoare , de vară contra insolaţiei , căciuliţe cu ciucurei , tricouri cool inscripţionate , papioane simple şi duble de fiecare zi sau pentru ocazii deosebite , joben şi frac , fundiţe simple , bandane , duble şi ornate , coliere cu mărgele , eşarfe , rucsăcele de purtat osul , gentuţe , prosoape de plajă , covoraşe inscripţionate “acesta este teritoriul meu “ , perinuţă “vreau să dorm” , păturică “înveleşte-mă” , papucei cu blană întoarsă , babeţică “mi-e foame” , “unde este osul meu” , borsetă de igenă personală , colecţia “mari personalităţi ale istoriei”- NAPOLEON BONAPARTE , BISMARK , ROMANOV , FRANTZ JOZEPH , DALAI LAMA , SULTANUL MAHOMED , IULIUS CEZAR , MATEI CORVIN , MATA HARI , etc. Menţionăm că majoritatea produselor sunt personalizate , prin inscripţionare sau brodare , exprimându-se gânduri vesele , distractive . Suntem singura firmă care produce setul igenic de unică folosinţă “IARTĂ-MĂ” , care conţine 10 pachete de unică folosinţă , cu tot ce este necesar pentru a aduna şi pune la gunoi , în mod civilizat , dacă prietenul tău şi-a făcut necesităţile în locuri publice .

Putem asigura materiale publicitare , şi în colaborare cu iubitorii de animale , în marile centre putem organiza parade de modă (pentru lansarea produselor) , putem acorda premii la diferite concursuri - pentru promovarea produselor . În speranţa că vă interesează ideile noastre sperăm că vom avea o colaborare fructuoasă de ambele părţi .

Tiberiu Bordula - manager

Şi mulţi alţii cărora le mulţumesc . TIBERIU BORDULA manager