Categorii
Haine pentru animale de companie Haine pentru căţei Îmbrăcăminte pentru câini Medicul de gardă Vestimentație pentru animale de companie

MEDICUL DE GARDĂ

Aşteptăm întrebările şi sugestiile voastre. Persoane calificate vor analiza fiecare întrebare sau sugestie .
Vă rugăm să ne contactaţi prin :
gadget-ul contact
sau la:
mobil : 0724-396566 , 0721-403635, 0724-022644
fix/fax : 0254515015
email: euroanimode@gmail.com euroanimode@yahoo.com
Vă răspundem în cel mai scurt timp .

RĂSPUNSURI:
1-Pentru OANA din SIBIU. Vă recomand:

FRONTLINE SPRAY

Produs destinat tratamentului şi prevenirii infestarii cu purici şi căpuşe

Compoziţie:

 • Fipronil …………………………………………………. 0.25 g
 • Excipient q.s ……………………………………….  100.00 ml

Acţiune farmacoterapeutică:
Fipronilul este un derivat pirozolic, cu activitate insecticidă şi acaricidă. Fipronilul inhibă complexul GABA (acid gamma amino butiric) şi blochează transferul ionilor de clor.

Mod de administrare:

 • Spray pentru uz extern

Administrare şi dozare:

 • Se aplică pe întregul corp al animalului, de la o distanta de aproximativ 10-20 cm. A se aplica uniform, încât să se cuprindă întreaga blanaă. A se ciufuli blana, în special la animalele cu par lung, astfel încat produsul să vină în contact cu pielea. A lăsa blana să se usuce de la sine. A nu se usca cu prosopul.
 • Dozare: Pentru ca produsul să ajungă pană la piele, în funcţie de lungimea părului, se aplica 3-6 ml pe kg de greutate corporala (7,5-15 mg substanţă activă pe kg greutate corporala), după cum urmează:
  • 2-4 pompe pe kg de greutate corporală din spray-ul de 250 ml.
  • 6-12 pompe pe kg de greutate corporală din spray-ul de 100 ml.
 • Produsul este activ la câini timp de cca. 4 saptamani (3-5) împotriva puricilor şi căpuşelor.

Precautii:

 • A se evita pulverizarea în ochi.
 • A se purta mănuşi, mai ales în tratamentul unui grup de animale.
 • A se folosi spray-ul doar în camere bine aerisite.
 • A se spăla mâinile după folosire.
 • A nu se fuma, bea sau mânca în timpul folosirii spray-ului
 • A se tine animalul tratat departe de foc sau alte surse de căldură, cel putin 30 de minute de la aplicarea tratamentului sau până când blana este coplet uscată.
 • A nu se ţine la îndemana copiilor.

Interacţiuni cu alte medicamente:
Nici una.

Contraindicaţii:

 • A nu se folosi pe animale bolnave sau în convalescenţă.
 • A nu se folosi pe căini sau pisici mai mici de 2 zile.
 • A nu se folosi pe iepuri, pot apărea efecte adverse sau chiar decesul.

Reactii adverse:
Uşoară hipersalivatie în cazul ajungerii accidentale a produsului în cavitatea bucală.

Pastrare:
A se feri de căldură.

Ambalare:

 • Pompa de 100 ml………………………………….FRONTLINE SPRAY 100 ml
 • Pompa de 250 ml………………………………….FRONTLINE SPRAY 250 ml

Valabilitate:
Doi ani de la data fabricaţiei.

Se poate cumpăra din farmacii şi cabinete veterinare
2- Pentru MIRCEA din IAŞI.
Mergeţi de urgenţa la un cabinet (clinică veterinară). Este vorba de analixe mai complexe.

3-Pentru OLGA din REŞIŢA

ADVANTIX PIPETE ANTIPARAZITARE PENTRU CÂINI

Compoziţie chimică:

 • Imidacloprid : 100mg/ml
 • Permetrina : 500mg/ml (cis/trans, 40:60)
 • N-Metilpirolidona (solvent) : 484mg/ml
Forma farmaceutică:

Solutie antiparazitară pentru aplicare cutanată.

Indicaţii:
 • pentru tratamentul şi prevenirea infestaţiilor cu căpuşe timp de 4 săptămâni (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus, Haemaphysalis longicornis).
 • pentru tratamentul şi prevenirea infestaţiilor cu purici timp de 4 săptămani (Ctenocephalides canis). Reduce incidenţa alergiilor produse de purici. Stadiile larvare sunt omorâte pe animal şi din mediul ambiant din jurul animalelor tratate.
 • pentru tratamentul şi prevenirea infestaţiiilor cu păduchi malofagi şi anopluri (Trichodectes canis, Linognatus setosus) pentru mai mult de 6 săptămâni.
 • respinge şi omoară tantarii (Anopheles, Culex, Aedes sp.) şi musculiţele hematofage (Phlebotomus, Culicoides sp.) la câini şi căţei.
Dozare şi mod de administrare:

Pentru câinii până-n 40 de kg se foloseşte un tub conform tabelului de mai jos, iar pentru cei de peste 40 de kg se folosesc 2 tuburi pentru câini între 25-40 de kg (albastru).

Greutatea câinelui
Culoarea tubului folosit
Până la 4 kg
Intre 4 şi 10 kg
Buy Acomplia alt=”” width=”288″ height=”40″ />
Intre 10 şi 25 kg
Intre 25 şi 40 kg

Instrucţiuni de utilizare:

1. Se scoate tubul din ambalaj, se ţine drept în mâna şi se scoate capacul.
2. Se întorce capacul şi se pune în vârful tubului.
3. Se roteşte capacul pentru a se rupe sigiliul tubului.

Administrarea se face în zona dorsală la baza gâtului pentru câinii mici, iar pentru cei mari se poate face în mai multe locuri pe întreg spatele. Produsul se aplică pe piele, se fereşte de contactul cu gura sau ochii câinelui. Pielea câinelui trebuie să fie întactă şi fără leziuni.

Câini până-n 4 kg
Între 4 şi 10 kg
Între 10 şi 25 kg
Între 25 şi 40 kg

Se poate adminstra la căţelele gestante sau în lactaţie. Produsul îşi păstrează eficienţa după îmbăiere sau expunere în ploaie.

Pentru a reduce reinfestătrile cu noi purici este recomandat să fie trataţi toţi căinii dintr-o familie (gospodărie). Alte animale de companie din aceeaşi familie sau gospodărie trebuie tratate cu produse corespunzătoare.

Contraindicaţii:

Nu se foloseşte la pisici. Nu se foloseşte la căţeii sub vârsta de 7 săptămâni.

De admin

Societatea noastră s-a specializat în producţia de vestimentaţie şi accesorii pentru animale de companie , politica firmei fiind personalizarea celui mai bun prieten , care să participe alături de stăpânul său la viaţa socială . Ţinând cont de acest lucru am creat vestimentaţie şi accesorii pentru fiecare eveniment şi anotimp . Doctori veterinari , psihologi canini şi creatori de modă au studiat cu atenţie constituţia , comportamentul şi reacţiile animalelor , permiţându-ne astfel să creem modele care să protejeze dar , în acelaşi timp , să dea libertate de mişcare . La confecţionarea lor se folosesc materiale de calitate superioară (majoritatea import Italia) , designer-i experimentaţi creând o gamă largă de modele pentru producţia de serie , în pas cu tendinţele modei , dar şi produse unicat . Specialiştii noştri au studiat şi consultat reviste de specialitate , au fost la schimburi de experienţă , au vizionat expoziţii de vestimentaţie canină internă şi internaţională .

Toate produsele purtând marca "EUROANIMODE®" sunt în pas cu ultimele tendinţe ale modei , sunt confortabile , uşor de întreţinut , rezistente la apă şi intemperii (impermeabile-caucicate , teflonate) , oferă siguranţă şi căldură , nu se scămoşează , sunt mercerizate , căptuşite , neşifonabile , rezistente (simple , cu dublură , matlasate) , din blană artificială , tercot , etc . Deoarece se folosesc şi materiale ţesute din fire acrilice100% produsele noastre au o mai mare longevitate şi rezistenţă iar culorile rămân vii (nu se decolorează) . Materialele nu sunt impregnate cu substanţe toxice , alergice , otrăvitoare . Ambalarea se face în folie de polietilenă reciclabilă , transparentă , oferind vizibilitate , fiind uşor de expus şi manevrat , etichetate conform legii (denumire , model , mărime , descrierea modului de folosire - întreţinere , spălare , uscare , călcare , albire , stoarcere , depozitare) . Produsul , ambalajul şi etichetarea îndeplinesc condiţiile cerute de UE .

Articolele noastre sunt de calitate superioară şi datorită faptului că acordăm o atenţie deosebită noilor tehnologii de producţie . Aparatura de croi , cusut , surfilat , de aplicat paspoal , pasmanterie este de ultimă generaţie . Lansăm tot timpul proiecte inovative , care să ducă la realizarea de produse noi şi practice . Măiestria creatorilor este folosită la maximum pentru a putea veni în întâmpinarea pieţei pretenţioase , creând o gamă sortimentală cât mai bogată dar şi produse unicat . Produsele fabricate sub marca "EUROANIMODE®" sunt cea mai completă gamă de vestimentaţie şi accesorii pentru animale de companie , fiind create pentru fiecare anotimp şi eveniment şi fiind în aşa fel realizate încât clientul nostru să aibă libertate de mişcare , să fie pus în valoare , să aibă confort , bunăstare , bucurie , frumuseţe , să fie uşor de aranjat şi întreţinut .

Firma noastră , care produce vestimentaţie şi accesorii pentru animale , are şi o reţea proprie de distribuţie care acoperă aproape în întregime teritoriul ţării şi facem export . Pentru acest lucru am definitivat controlul de calitate şi am făcut preţuri accesibile . Garantăm seriozitatea şi competenţa echipei cu care lucrăm . Personalul este format din tineri creativi , iubitori de animale . O parte din profit o donăm unei aociaţii de protecţie a animalelor fără stăpân . Pentru o primă impresie despre noi , vă recomandăm să citiţi prestigioasa revistă de afaceri " Biz " nr.152 din 3-7 dec. 2007 , care promovează numai firme serioase şi care publică un articol despre firma noastră .

Producem peste 200 de modele de hăinuţe de primăvară , vară , toamnă , iarnă , de gală , hăinuţe de joacă şi zburdat , accesorii , produse de lux , produse pachet (care conţin toate cele necesare unei mărimi şi rase în funcţie de anotimp şi eveniment) , produse unicat , - toate mărimile (25 – 80) şi culorile . În afară de hăinuţele clasice , producem canindelon , pelerine de ploaie , de zăpadă - simple sau cu dublură , fâşuri cu glugă , hăinuţe de camuflaj , vestuţe simple , de şmecher , de rocker , de iubăreţ , de produs senzaţii tari , extra long vehicle- pentru teckel , vestuţă inscripţionată “sunt extraordinar de rău” , vestuţă reflectorizantă ”poliţia canină” , pantalonaşi şi fustiţe , costume populare pentru băieţei şi fetiţe , costume de epocă , costume de carnaval , costum tirolez , costum de sport , costum de schi , costum de şmecheraş , costum de ţigancă şi ţigan , costum de crăciuniţă şi de moş crăciun , costum militar pentru trupele N.A.T.O. , costum indian , costum de cazac , de turc , costum de prinţesă şi prinţ imperial cu diademă , costum prinţesa războinică , costum Robin-Hood , costume orientale , costum de cow - boy , costum mexican , scoţian , de marinar , de cosar , de explorator , de cercetaş , de cosmonaut , de stewardesă , costum bărbătesc cu cravată , de damă deuce-piece , costum SCHUMACHER , MICHAEL JACKSON , CASSANOVA , şepcuţe de iarnă , de vânătoare , de vară contra insolaţiei , căciuliţe cu ciucurei , tricouri cool inscripţionate , papioane simple şi duble de fiecare zi sau pentru ocazii deosebite , joben şi frac , fundiţe simple , bandane , duble şi ornate , coliere cu mărgele , eşarfe , rucsăcele de purtat osul , gentuţe , prosoape de plajă , covoraşe inscripţionate “acesta este teritoriul meu “ , perinuţă “vreau să dorm” , păturică “înveleşte-mă” , papucei cu blană întoarsă , babeţică “mi-e foame” , “unde este osul meu” , borsetă de igenă personală , colecţia “mari personalităţi ale istoriei”- NAPOLEON BONAPARTE , BISMARK , ROMANOV , FRANTZ JOZEPH , DALAI LAMA , SULTANUL MAHOMED , IULIUS CEZAR , MATEI CORVIN , MATA HARI , etc. Menţionăm că majoritatea produselor sunt personalizate , prin inscripţionare sau brodare , exprimându-se gânduri vesele , distractive . Suntem singura firmă care produce setul igenic de unică folosinţă “IARTĂ-MĂ” , care conţine 10 pachete de unică folosinţă , cu tot ce este necesar pentru a aduna şi pune la gunoi , în mod civilizat , dacă prietenul tău şi-a făcut necesităţile în locuri publice .

Putem asigura materiale publicitare , şi în colaborare cu iubitorii de animale , în marile centre putem organiza parade de modă (pentru lansarea produselor) , putem acorda premii la diferite concursuri - pentru promovarea produselor . În speranţa că vă interesează ideile noastre sperăm că vom avea o colaborare fructuoasă de ambele părţi .

Tiberiu Bordula - manager

Şi mulţi alţii cărora le mulţumesc . TIBERIU BORDULA manager